Здравейте,гледах по обяви,търсачки,но намирам коли на части само фаза 1.Мойта е фаза 2 и ме интересува кората под мотора дали е същата като на фаза на 1.Мисля,че не е,но все пак да питам.Трябва ми и капака на бушоните,този който се намира под волана и над педалите.ГТВ-то е 2000 кубика 1999 година.И щипките,които държат пръскалките на чистачките ми трябват.Ще съм благодарен ако ми препоръчате откъде да намеря тези части.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откъде да намеря тези части? ГТВ фаза 2
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеЗдравейте,гледах по обяви,търсачки,но намирам коли на части само фаза 1.Мойта е фаза 2 и ме интересува кората под мотора дали е същата като на фаза на 1.Мисля,че не е,но все пак да питам.Трябва ми и капака на бушоните,този който се намира под волана и над педалите.ГТВ-то е 2000 кубика 1999 година.И щипките,които държат пръскалките на чистачките ми трябват.Ще съм благодарен ако ми препоръчате откъде да намеря тези части.
Щипки...от магазините фиат,ланча, алфа има ги намират се.
Кора под мотора...И-бей 70-80 евро.
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеВ продава има едно ГТВ facelift на части.
Щипки...от магазините фиат,ланча, алфа има ги намират се.
Кора под мотора...И-бей 70-80 евро.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеЗдравейте,гледах по обяви,търсачки,но намирам коли на части само фаза 1.Мойта е фаза 2 и ме интересува кората под мотора дали е същата като на фаза на 1.Мисля,че не е,но все пак да питам.Трябва ми и капака на бушоните,този който се намира под волана и над педалите.ГТВ-то е 2000 кубика 1999 година.И щипките,които държат пръскалките на чистачките ми трябват.Ще съм благодарен ако ми препоръчате откъде да намеря тези части.GTV 2.0 TS 16V 1998
HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщениещипки на чистачките ....отиваш в бриколаж или практикер чистачки валео + щипки (около 30 кинта са ) и си решаваш проблема ....на околовръстен път до люлин преди хюндай има една морга там видях едно гтв на части имаше и въпросната кора .
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение...кората под мотора дали е същата като на фаза на 1.Мисля,че не е,но все пак да питам.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеСъщата е.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеСигурен ли си?Защото може да се наложи да поръчам с куриер без да я гледам...Мойта като давах на заден и се закачи и се откъсна като вафла до средата а беше напълно здрава и закачена на 100%...Беше чисто нова всъщност...
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщениещипки на чистачките ....отиваш в бриколаж или практикер чистачки валео + щипки (около 30 кинта са ) и си решаваш проблема ....на околовръстен път до люлин преди хюндай има една морга там видях едно гтв на части имаше и въпросната кора .
Aз бях днес натам..бях по морги намерих само една сива...но почти беше на 100% опоскана и нищо не си харесах....и релето за аварийните беше се предало
Last edited by _power_; d.m.y г., 00:08.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеКолега дай малко по - подробно
Aз бях днес натам..бях по морги намерих само една сива...но почти беше на 100% опоскана и нищо не си харесах....и релето за аварийните беше се предало
поздрави
GTV 2.0 TS 16V 1998
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщениеднес ще мина покрай моргата и ще видя какво е останало ако има нещо интересно ще кажапоздрави
....
Виж цена на кората и дали има спойлерче на багажника благодаря ти предварително
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеБи било добре, че и в неделя се мотах ама нищо не открих около Хюндай....
Виж цена на кората и дали има спойлерче на багажника благодаря ти предварителнокъм 14:00 ще мина и ще видя какво е останало
GTV 2.0 TS 16V 1998
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеКолега, снасяй инфотоGTV 2.0 TS 16V 1998
Comment
-
Аз открих едно червено ГТВ при колегата скарфейс....благоевградско....червено със шибедах 2.0 тс.
с лед лек челен удър...аз си взех някой нещица ...
Няма спойлер, оригинални джанти 16'' салона е дреп...като цяло не е била много зле де
Стопа ми се видя напълно здрав без забележка
Ами това е от мен който го вълнува да се свързва с колегата
Comment
Comment